Webshop » Eetbare prints

Eetbaar papier

Opgelet!  Wij verhuizen!  Vanaf juli 2020 vindt u ons in Peer (Limburg).

Bij Gudrun Bakt ! kan je ook terecht om je eigen gekozen foto's van uw (klein)kind, stripheld en afbeeldingen te laten printen op eetbaar papier. We printen enkel op het type Frosty sheet.

Toch leuk om uw eigen foto’s op uw taart of cupcakes te zien, niet ?

Of u print een bedrijfslogo in het groot voor een taart en vele malen in het klein voor cupcakes.

Deze eetbare prints kan je dus gebruiken als decoratie op je taart of cake. Hierdoor geef je op een snelle en makkelijke manier een heel persoonlijke touch aan je creaties.

U heeft een A4-formaat ter beschikking en u kan zelf beslissen wat er allemaal op komt.


Uw bestelling kan worden verzonden. Verzendkosten:
 • België 8€
 • Nederland 14€
U kan deze ook afhalen na afspraak.

Frosty Sheets kunnen enkel via de webshop besteld en betaald worden.
U ontvangt de bestelde producten pas na ontvangst van de verschuldigde som.  Loading...  Vergeet uw bestand niet toe te voegen tijdens uw online bestelling, of mail het naar: info@gudrunbakt.be


  Copyright:
  Wij gaan ervan uit dat er op de afbeeldingen en foto's die ons toegestuurd worden geen copyright rust. Wanneer wij een foto/afbeelding toegestuurd krijgen gaan wij ervan uit dat de eigenaar van de afbeelding/foto dan ook toestemming heeft gegeven voor het gebruik van de foto.


  Ingrediënten:
  Zetmeel uit aardappel en mais: (E1422, E1412), maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisatoren: (E414, E460i), dextrose, emulgatoren: (E435, E491, E471), Kleurstof: (E171), Smaakstof: vanilline, conserveermiddelen: (E202, E330), zoetstof (sucralose).

  Allergenen:
  Glutenvrij, lactosevrij, Kosher en geschikt voor veganisten.