Webshop » Eetbare prints

Eetbare prints

We printen enkel op het type Frosty sheet.

Je eigen gekozen foto's van uw (klein)kind, stripheld, bedrijfslogo of andere afbeeldingen laten printen op eetbare prints. Toch leuk om uw eigen foto’s op uw taart of cupcakes te zien, niet ?

Of u nu print in het groot (max. A4) voor een taart en vele malen in het klein voor cupcakes. Het kan allemaal.

Deze eetbare prints kan je dus gebruiken als decoratie op je taart of cake. Hierdoor geef je op een snelle en makkelijke manier een heel persoonlijke touch aan je creaties.
De eetbare prints worden op een A4 vel gedrukt en kan u eenvoudig zelf uitknippen.

U heeft een A4-formaat ter beschikking en u kan zelf beslissen wat er allemaal op komt.

Frosty Sheets kunnen enkel via de webshop besteld en betaald worden.
Eetbare prints kunnen verzonden of afgehaald worden.
U ontvangt de bestelde producten pas na ontvangst van de verschuldigde som.Loading...Vergeet uw bestand niet toe te voegen tijdens uw online bestelling, of mail het naar: info@gudrunbakt.be


Copyright:
Wij gaan ervan uit dat er op de afbeeldingen en foto's die ons toegestuurd worden geen copyright rust. Wanneer wij een foto/afbeelding toegestuurd krijgen gaan wij ervan uit dat de eigenaar van de afbeelding/foto dan ook toestemming heeft gegeven voor het gebruik van de foto.


Ingrediënten:
Zetmeel uit aardappel en mais: (E1422, E1412), maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisatoren: (E414, E460i), dextrose, emulgatoren: (E435, E491, E471), Kleurstof: (E171), Smaakstof: vanilline, conserveermiddelen: (E202, E330), zoetstof (sucralose).

Allergenen:
Glutenvrij, lactosevrij, Kosher en geschikt voor veganisten.